Diplomások toborzása Európa

Diplomásoknak szóló tervünk – a szakmai előmeneteli program (CDP) – stratégiai befektetés az Air Products jövőjébe. A több mint 50 év alatt innen kaptuk vezető mérnökeink és vállalkozási szakértőink némelyikét. 

Információs előadásokat tartunk a programról számos egyetemen az Egyesült Királyságban és Európában az őszi szemeszter alatt. A dátumok széles tartományban szóródnak, ezért ha többet szeretne megtudni, lépjen kapcsolatba az egyetemi karriertanácsadóval.

A diplomások toborzását házon belül kezeljük; minden jelentkezést alaposan kiértékelünk és megfontolunk. A kiválasztott jelentkezőket ezután meghívjuk egy kiértékelési gyűlésre, ahol lehetőségük van többet megtudni az Air Products vállalatról, illetve mi is többet megtudhatunk Önökről a csoportos és egyéni feladatokon keresztül. A sikeres jelentkezők hivatalos írásos ajánlatot kapnak.

Ha úgy érzi, hogy készen áll a kihívásra, és szeretné kihasználni európai lehetőségeinket, jelentkezzen most az elérhető állások keresésének kiválasztásával, és írja be a „Diplomás” szót a Munkakör mezőbe. Ezáltal megkapja a listát az elérhető diplomás pozíciókról.

Karrierközpont
Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Látogassa meg karrierközpontunkat

Itt kezdje meg az álláskeresést az Air Products vállalatnál.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár