Információtechnológia

Ez a program olyan nemrég diplomázott információ-technológiai szakemberek számára lett megtervezve, akik keresik a kihívást jelentő és változatos feladatokat, beosztásokat. A résztvevők fejleszthetik műszaki és szakmai képességeiket, közben pedig jobban megértik érdeklődési területeiket és erősségeiket. A program három, egyenként 12 hónapos, különböző területen eltöltött időszakból áll.

IT szervezet

Nemzetközi információ-technológiai csoportunk kiszolgálja az egész világra kiterjedő tevékenységünket és folyamatainkat, valamint kulcsszerepet játszik stratégiai célkitűzésünk elérésében. Az Air Products feladata a technológiai, energetikai és ipari piacok ügyfeleinek kiszolgálása világszerte, és a légköri gázok, feldolgozott és speciális gázok, teljesítményfokozó anyagok, berendezések és szolgáltatások egyedi kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az Air Products IT a szokásos módon elnyerte az InformationWeek egyik 500 Top IT szervezete kitüntetést. Az IT termékek és szolgáltatások lefedik a tevékenységek spektrumát, így lehetővé teszik átfogó ismeret megszerzését az Ön számára a cég tevékenységeiről.

Számlakezelés & szerkezet

A Számlakezelés & szerkezet egy többfunkciós csoport, mely a stratégiai-műszaki irányvonalunk kidolgozásáért és naprakészen tartásáért felelős, végzi az IT-fejlesztés folyamatát, és gondozza az ügyfélkapcsolatainkat is. Négy szerkezeti csapatunk van – Infrastruktúra, Alkalmazások, Alkalmazás-működtetés és Információ –, ez tartja naprakészen a célszerkezeti úttérképet, szoros kapcsolatot épít és tart fenn a belső folyamattal és az üzletfelekkel, és optimalizálja az új megoldások és a meglévő szolgáltatások IT portfólióját. A számlakezelés a belső folyamattal és az üzletfelekkel fennálló szoros kapcsolatok kialakításáért és fenntartásáért felelős, valamint optimalizálja az új megoldások és a meglévő szolgáltatások IT portfólióját, így maximalizálja az értéket az Air Products számára.

Alkalmazási megoldások

Új működéseket tervez, határoz meg, épít és szállít le az ERP és más alkalmazási termelési platformok számára. Részei: tervezés & ellenőrzés, építési folyamat & erőforrás-kezelés, projekttámogatás, projektirányítás, tervezés/készítés/építés/forrás/környezet, eladás/megvalósítás, pénzügy & tevékenység-átszervezés, valamint alkalmazás-fejlesztés & műszaki megoldások.

Tevékenység-átszervezés

Megfelel a cégünknél folyó tevékenységi portfólió-kezelési tervnek. Ezek a tervek felvásárlás és vegyes vállalatok általi növekedési lehetőségeket tartalmaznak, valamint bizonyos tevékenységi területek elidegenítés általi csökkentését. A tevékenység-átszervezési csapat IT-eljárások standard csoportját fejleszti ki és tartja naprakészen, a felvásárlás és elidegenítés IT alkotóelemeinek végrehajtására, hogy a munka következesen és hatékonyan valósulhasson meg. A csapat programot és projektirányítási szolgáltatásokat is biztosít ezeken a területeken, így a felvásárlási és elidegenítési erőfeszítések projektként kerülnek megtervezésre, végrehajtásra és ellenőrzésre.

Vállalat & analitikai megoldások

Globális folyamatgazdákkal működik együtt, a beszállítói lánc hatékonyságának növelése és a tevékenység teljesítményének növelése érdekében. Ez fejleszti a cég képességét az analitikai versengésre, és megoldásokat nyújt az SAP-eredetű kritikus adatok és más adatok alkalmazottak általi hozzáférésének, felfedezésének és analízisének támogatására.

IT infrastruktúra

Az IT infrastruktúra felel az összes nemzetközi számítógépes környezetért az Air Products cégnél. Ide értendők: hang- és adatkommunikáció, adatközpontok, IT mérnökség, IT szolgáltató központok és regionális elemzők. A felelősségi területek közé tartoznak: új infrastruktúra megtervezése és bevezetése, számítógépes környezet támogatása és működtetése, biztonság és katasztrófa-elhárítás az információs eszközökre, kapacitás tervezése, automatizálás & megfigyelés és végfelhasználói számítógépes támogatás a tevékenységi szükségleteink kielégítéséért. Ezek a környezetek jelentik az alkalmazás-értékesítés alapját, melyet az egész cégnél használnak, az Air Products tevékenysége összes vonatkozásának támogatásában.

IT tervezés & termelékenység

Felelős a következőkért: stratégiai és operatív tervezés, vezetés, szervezeti tervezés, kommunikáció, humán tőke kezelése; IT képzés; folyamatirányítás, valamint az IT balanced scorecard (kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám-rendszer). Szintén ehhez a csoporthoz tartozik még a folyamatos fejlesztés és termelékenység, és az ebből adódó tevékenységek.

IT biztonság, kockázatkezelés & megfelelőség

Kiterjeszti a felügyeletet a nemzetközi biztonságra, növeli a független elkötelezettséget a külső szabályzási elvárásoknak való megfelelés iránt, például Sarbanes-Oxley, és a figyelem középpontjába állítja az IT katasztrófa-elhárítást.

IT szolgáltatás-kezelés

Tervezi és szerkeszti az összes IT szolgáltatást az érték és költség legjobb egyensúlyának ösztönzésére, létrehozza és figyeli a szolgálati szintre vonatkozó megállapodásokat, átfogó szolgáltatási üzleti terveket készít, és kezeli az egyes szolgáltatások beruházását és helyreállítását.

Kiszervezett beszállító kezelés & megosztott szolgáltatások

Harmadik fél, mint beszállító tevékenységeinek kezelése. Részei: beszállítói tevékenységek & megosztott szolgáltatások, SAP biztonság, vállalati adatarchiválás, valamint kiszervezett beszállítói termékmenedzserek.

Regionális IT-vezetés

Létezik az ázsiai IT és európai IT esetében is. Ezek a csapatok biztosítják a regionális vezetést a régióban levő IT csapatok számára, támogatva az ELT és SLT egységeket a célkitűzéseik elérésében.

Megfelelő fokozat programok (Bachelor vagy Advanced)

Az alábbi diplomák közül bármelyik számításba jöhet: számítástechnika, számítógépes mérnöki tudományok, információs rendszerek, valamint információ-technológia.
--------------------------------------------------------------------------------
Visszatérés a szakmai előmeneteli programhoz

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár