MBA

Az MBA szakmai előmeneteli program nemrég végzett MBA diplomások számára lett kialakítva, akik szeretnék felfedezni mind a gazdasági, mind a kereskedelmi területeket.

Paul Huck
Paul Huck
Elnökhelyettes és gazdasági vezérigazgató-helyettes
„A legtöbb ember azért szerzi meg az MBA végzettséget, hogy szakmai előmenetelének új irányt adjon. Jellemzően a munkáltató cégük üzleti életébe szeretnének nagyobb mértékben bekapcsolódni. Az Air Products MBA szakmai előmeneteli programja pontosan ennek megfelelően készült. Úgy adjuk meg a kezdeti lökést a szakmai előmenetelhez, hogy az első két évben három beosztásban dolgozhatnak. Ezek a beosztások kiterjednek a teljes tevékenységre, a pénzügyi és kereskedelmi területeken, melyek az elsődleges helyek, ahol egy cég tevékenységéről átfogó képet kap az ember. Ezzel a módszerrel a cégnél széles és szilárd alapot teremtünk az embereinknek. Az MBA szakmai előmenetel programunkra úgy tekintünk, mint befektetésre cégünk jövőbeli vezetőibe.”

Forgó rendszerű, rugalmas program

Ez az önirányított program három beosztásból áll, nyolc-nyolc hónapig tart, és tartalmaz mind kereskedelmi, mind pénzügyi feladatkört. Az első beosztást az Air Products határozza meg, az Ön, mint friss MBA végzettségű kolléga szakmai érdeklődését, valamint a szervezet igényét figyelembe véve. Ön választja ki a következő beosztásokat. Az állások helyileg általában a cég központjában vannak (Lehigh Valley, PA).

Valódi munkatapasztalat

Ön, mint MBA CDP, valódi munkatapasztalatot szerez, és nagy rálátást is. Széles rálátása lesz a tevékenységeinket és termékeinket illetően, és bátorítást kap a vezetés átvételére a saját szakmai előmenetelének tervezése ügyében. A szakmai előmenetele dolgában egyik vezető beosztású kollégánk mentorálja majd Önt.

Hatással lesz

Arra bátorítjuk, hogy minél nagyobb felelősséget vállaljon el, amennyit és amilyen gyorsan csak kezelni képes. Sokféle kihívásban és izgalmas feladatokban lesz része cégünknél és a központban is.

Kapcsolati lehetőségek
Kapcsolatban lesz más MBA CDP végzősökkel a teljes működési és szociális területet illetően. A cég felsőbb vezetőivel és alelnökeivel fog együtt dolgozni. Meghívója van a munkavállalói hálózatokba és a vállalati sportegyesületekbe, ahol találkozhat és ismerkedhet a cégnél dolgozó munkatársakkal.

Célunk

A cég jövőbeli vezetőinek létrehozása azzal, hogy lehetőséget kapnak szakmai és technikai szakértelmük fejlesztésére, szakmai előmeneteli elképzeléseik tisztázására, vezetői képességeik fejlesztésére.

Mit is keresünk

Az embereket alkalmasságuk és hozzáállásuk alapján vesszük fel. Produktív alkalmazottakra van szükségünk, akik képesek beilleszkedni a csapatmunkára épülő szervezetbe. „Változást kezelő ügynököket” akarunk, akik képesek elérni a kitűzött célokat, a maximumot kihozni, de egyúttal a végcélt is figyelni. Olyan embereket keresünk, akik alkalmazkodóak, az új feladatokat meg akarják és meg is tudják oldani, és kiváló pénzügyi elemzői, matematikai és stratégiai gondolkodásmóddal rendelkeznek. Kiemelt prioritást élveznek a bizonyított vezetői képességek, igazolt múltbeli teljesítmények és az erős belső motiváció a jövőbeli kiváló teljesítésre.

Végül, olyan egyéneket keresünk, akik képesek az analitikus gondolkozásra; olyan embereket, akik széles körű információs bázisból is képesek integrálni az információkat. Kiemelkedő interperszonális képességűeket keresünk, akik erős írásos és szóbeli kommunikációs készséggel is rendelkeznek.


Visszatérés a szakmai előmeneteli programhoz

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár