Ph.D.

A vállalati stratégiánk sarokköve az innováció. Mindig a holnap Air Products cégét építjük, és keressük a teljesítő emberek jövő generációját.

Technológiában ez a képzett, ismeretekkel és kreatív szikrával rendelkező emberek megtalálását jelenti, akik előre mozdítanak bennünket. Ennek egyik módszere a Ph.D. Szakmai előmeneteli programunk.

A program a tudomány és tervezés területén nemrég Ph.D. fokozatot szerzettek, illetve a posztdoktori jelöltek számára készül. Forgó rendszerben maximum három pozícióból áll (melyeket a résztvevő választ, és egyenként kb. egy évig tart) olyan területeken, amely kiegészíti erősségeinket, vagy kibővíti képességeinket. Mint olyan, a program egyedi lehetőséget kínál magasan képzett emberek számára a vállalati kultúrába való betekintésre, miközben aktív módon hozzájárul a karrierje alakításához.

Kutatási lehetőségek

Kutatási lehetőségek széles spektruma áll rendelkezésre. Ezek az alapvető anyagkutatástól az igen innovatív, elsődleges fontosságú folyamatok és termékek fejlesztéséig terjednek. A programban résztvevők lehetőséget kapnak a munkára a termékfejlesztés egészében (stratégiai piacelemzés, új anyagok előállítása, léptéknövelés, folyamatok optimalizálása) és annak eldöntésére, hogy melyik terület felel meg nekik leginkább a cégnél.

A Ph.D. Szakmai előmeneteli program tagjaként fontos területeken szerez tudást. Többek közt:

  • Vegyész- és gépészmérnökség
  • Reakciótervezés
  • Korszerű leválasztó technológia
  • Szimuláció és modellezés
  • Elektrokémiai tervezés
  • Energiatermelés, többek közt nagy áramellátó rendszerek

Visszatérés a szakmai előmeneteli programhoz
Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár