Jelenlegi és a közelmúltban végzett hallgatók

Jelenleg vizsga előtt álló vagy vizsgázott főiskolai hallgatók

Lehetőségek

Az Air Products diákprogramja, a gyakornoki és szakmai gyakorlati programok biztosítják Önöknek a kihívást jelentő lehetőséget jelentős, valós munkahelyen kapott gyakorlatra. Az első perctől fogva a tudását és tapasztalatát valódi projekteken dolgozva kezdheti el használni. Akár valamelyik irodánkban, laborunkban vagy üzemegységünknél fog dolgozni, tapasztalt szakmabeli dolgozók keze alatt tanul és fejlődik, miközben közreműködik a cég üzleti céljainak elérésében.

A diákprogramunk keretében lehetősége nyílik a munkaköri beosztásán túli feladatokra is. Még többet fog megtudni az Air Products cégről, kiépíti szakmai kapcsolatrendszerét, fejleszti tudását és ismeretanyagát a szakmai előrejutás lehetőségeit illetően.

Kiváló és erősen motivált egyetemi hallgatókat keresünk, a lehetőségek széles skálájával, a következő területekre:

Megtartva a kapcsolatot

Amikor a megbízatása lejár, jó esélye van arra, hogy a kapcsolata megmarad az Air Products céggel. A korábbi diák alkalmazottaink közül sokan csatlakoznak az Air Products csapatához teljes munkaidőben, valamelyik Szakmai előmeneteli programunk keretében. Akár egy újabb gyakornoki időszakra is csatlakozhat cégünkhöz, hogy még többet tanuljon. Ha egynél több megbízatást is elvállal nálunk, hogy szélesítse gyakorlati tapasztalatait, előfordulhat, hogy más projekten fog dolgozni, potenciálisan másik helyszínen.

Hogyan lehet jelentkezni

Az érdeklődő jelölteknek az egyetemük szakmai előmeneteli, illetve elhelyezkedést segítő irodáját kell megkérdezniük az Air Products által kínált lehetőségekről, és hogy tervezünk-e látogatást az adott egyetemen. A diákok gyakornoki és szakmai gyakorlati lehetőségeinek listáját megtekintheti, jelentkezését és önéletrajzát pedig online elküldheti a www.airproducts.com honlapon, ha a Karrier menüpontra kattint.

Jelenlegi középiskolások és középiskola utáni kétéves iskola diákjai: Szakmai előmeneteli és műszaki gyakornoki program (csak az Egyesült Államokban)

Bizonyos üzemegységeinél az Egyesült Államokban az Air Products rendelkezik diákprogrammal a középiskolások és középiskola utáni kétéves iskolába járó diákok számára, akik hegesztési, folyamat-technológiai, automatizálási és előkészítő mérnöki programokat, tanúsítványt vagy diplomát céloznak meg. A programban részt vevők igazi, nemzetközi szintű tapasztalatot szereznek, összhangban az elméletben megtanultakkal. Egymás mellett fog dolgozni gyakorlott alkalmazottainkkal, fontos munkákon, közben pedig megismeri tevékenységeinket, termékeinket és folyamatainkat. Mindezen felül részt vesz munkabiztonsági oktatáson, illetve más kapcsolódó képzésen, és lehetősége lesz arra, hogy másokat arra késztessen a jó szereplésével, hogy többet tanuljanak arról, ami a cégnél zajlik.

Sok ilyen előzetes gyakornokunk vált később az Air Products teljes munkaidejű alkalmazottjává. 

Ha egynél több megbízatást is elvállal nálunk, akkor más projekteken fog dolgozni, potenciálisan másik helyszínen, valahol az Egyesült Államokban.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár