Üzemelés, karbantartás, szerelők

Lehetőségek

Az Air Products olyan alkalmazottakat keres, akik szeretnének dinamikus, a biztonságra és minőségre hangsúlyt fektető környezetben dolgozni. Előny a gyártó környezetben szerzett tapasztalat.

A pozíciók széles körébe keresünk embereket, többek közt:

  • Gyáregység üzemeltetése 
  • Logisztika 
  • Gyártás 
  • Vezérlés 
  • Karbantartás 
  • Működés 
  • Hegesztés 
  • Műszerek és elektromosság

Karrier alakítása

Hisszük, hogy a tanulás egész életre szóló folyamat. Ezért biztosítunk olyan környezetet, ahol lehetőség van a folyamatos szakmai és személyes fejlődésre. Segítjük az embereinket az Air Products cégbe behozott tehetségük továbbfejlesztésében, források és eszközök felajánlásával, a teljes potenciáljuk kifejlesztéséhez.

Air Products University – Vezeti a cégünk folyamatos képzési tevékenységét, 11 főiskolájával, folyamatok, eszközök, erőforrások, anyagok és tantervek formális struktúrában való biztosításával. Azonban a hagyományos oktatáson túlmenően fontos az informális tudás megszerzése, a bevált gyakorlatok megismerése, valamint az információ- és tapasztalatcsere.

Nemzetközi mentorprogram – Az alkalmazottak lehetőséget kapnak másokkal való kapcsolatfelvételre, akikkel megosztják tudásukat, különböző látásmódjukat, valamint élet- és munkatapasztalataikat. Kiváló lehetőség a mások tapasztalataiból tanulni, és így megismerni egy cég kultúráját, és továbbfejleszteni teljesítményünket és tudásunkat.

Tandíj-visszatérítés – A cég támogatja a folyamatos tanulást, így támogatva az alkalmazottak szakmai fejlődését, hogy felkészültek legyenek a jelenlegi és jövőbeli üzleti igények kielégítésére.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Visit the Career Center

Látogassa meg karrierközpontunkat

Itt kezdje meg az álláskeresést az Air Products vállalatnál.

/

Programok

2012. július 20. Georgia Tech

Office of Minority Education and Development Challenge Night

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár