Kamionsofőrök

Lehetőségek

Keresünk képzett, karrier-orientált kamionsofőröket, akik a gyakorlatukat egy megalapozott, nemzetközi, a biztonságról, szakmai kiválóságáról és az alkalmazottai iránti elkötelezettségéről ismert céghez szeretnék behozni.

Ha Ön olyan sofőr, akinek hasonló az elszántsága, biztonságról és megbízhatóságról szól az előélete, fedezze fel kiváló, országonként változó lehetőségeinket a karrierközpontunkban. Iparágában vezető céghez lép be, amely stabil munkaadói minősítésű, versenyképes fizetést és kiemelkedő juttatásokat biztosít.

Karrier alakítása

Sofőri minősítések – Az Air Products együttműködik Önnel a szükséges gépjárművezetői minősítéseinek naprakészen tartásában, többek közt a vezetői engedély, orvosi és más előírt minősítések vonatkozásában.

Air Products University – 11 oktatási intézményével látja el a társaság folyamatos képzési igényét, és széles körű tanulási lehetőséget biztosít többek közt a biztonságról, a termékekről, valamint más kapcsolódó témakörökről.

Sofőr-mentorok és kiképzők támogatják az Ön előrejutását és fejlődését. Míg a sofőrök többsége meg kíván maradni szakmájában, adódnak lehetőségek más szerepkörökbe való eljutásra, mint például terminál diszpécser, logisztikai ütemező, csoportvezető és sok egyéb!

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Egy Air Products sofőr egy napja

Egy Air Products sofőr egy napja (7:54)

Jöjjön, töltsön el egy napot Joe Quinn-nel, ahogy megrakodik, elviszi a szállítmányt az ügyfélhez és megtölti a tartályt folyékony nitrogénnel, mindezt a biztonságra maximálisan ügyelve.

Visit the Career Center

Látogassa meg karrierközpontunkat

Itt kezdje meg az álláskeresést az Air Products vállalatnál.

/
X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár