Jelenlegi és a közelmúltban végzett hallgatók

Szakmai előmeneteli program – egyetemi hallgatók és végzett főiskolai hallgatók

Lehetőségek

A szakmai előmeneteli program (CDP) az Air Products stratégiai befektetése a jövőbe. Több mint 50 éve lát el bennünket a legjobbak közt diplomázó főiskolai hallgatókkal, akikben megvan a képesség, hogy a holnap vezetőivé váljanak.

A számunkra fontos egyetemi háttér a következőket foglalja magában:

  • Mérnöki munka
  • Információtechnológia
  • MBA pénzügy, marketing, ellátási lánc és vezetés
  • PhD vegyipari és gépészmérnöki tudomány, anyagtudomány
  • Emberi erőforrások
  • Egyetemi hallgatók üzleti tanterve (Európa és Kína)

Diplomások toborzása Európa

A CDP gyakorlata

Amikor belép a CDP programba, a három különböző, 8-12 hónapig tartó beosztása közül megkapja az elsőt. A kezdet kezdetétől már kihívást jelentő beosztásokban fog dolgozni. Elvárás a hallgatók felé, hogy eredményt produkáljanak, ötletekkel álljanak elő, és ténylegesen járuljanak hozzá a cég munkájához. Természetesen minden szükséges támogatást biztosítunk, hogy ez sikeresen megvalósuljon. Elköteleztük magunkat, hogy olyan környezetet biztosítunk, ahol lehet tanulni, növekedni és fejlődni.

Tudjon meg mindent a szakmai előmeneteli programunkról, és olvassa el az alábbi hivatkozásokat:

Mérnöki munka 
Információtechnológia
MBA
Ph.D.

A regionális CDP tanácsok fontos szerepet játszanak a CDP gyakorlatában. A tanácsok egész évben különféle programokat szerveznek, melyek által a CDP állományán belüli együttműködést segítik elő, a napi munka során és azon kívül is. Lehetőséget biztosít a CDP-k számára olyan emberekből álló hálózat létrehozására, akik az Önéhez hasonló szereppel és tapasztalatokkal rendelkeznek. A tanács tevékenységei közé tartoznak:

  • Közösségi szolgáltató projektek
  • Kirándulások, piknik és sport jellegűek
  • Szakmai továbbképző szemináriumok

A már végzett CDP-k fellelhetők az Air Products fontos pozícióiban.

Európai kinevezési helyek

Elbeszélgetések

Általában ősszel és a tél vége felé látogatunk el az egyetemekre, ahol gyakornoki és állandó pozíciókra is tartunk meghallgatásokat. Rendszerint az elbeszélgetéseket megelőzi egy információs blokk, illetve a cég bemutatása, hogy a hallgatók képet kaphassanak a vállalatról, valamint a forgó rendszerű képzési programjainkról. Az egyetemi napjaink időpontjai nem rögzítettek, ezért az Ön oktatási intézményénél teendő látogatásunk időpontját illetően érdeklődjön az intézmény karrierirodáján.

Karrier alakítása

Bátorítjuk Önt is, hogy aktívan vegyen részt a szakmai előrejutásának alakításában, befolyásolásában. Ez szerves részét képezi a cégünk karrierépítési filozófiájának általában, valamint a szakmai előmeneteli programnak is. A CDP résztvevői három különböző megbízatáson keresztül fejlesztik képességeiket és érdeklődésüket, alkalmazásuk első két vagy három évében. A CDP-k, mentorukkal közösen, áttekintik a lehetőségeket a program keretében, végül meghatározzák a szakmai előmenetel útvonalát.

Vállalati stratégiánkban létfontosságú elem az alkalmazottak szakmai előmenetele és személyi fejlődése. Ebből adódóan minden CDP átfogó munkaköri kiképzést kap. Bátorítjuk, hogy szerezzen szakmai minősítést vagy bizonyítványt. Belső tanfolyamok széles választékát kínáljuk műszaki, személyi kapcsolatok és vezetéselmélet témakörökben. Ahol van realitása, a külső tanfolyamokat is támogatjuk.

Air Products University – 11 kollégiumával látja el a társaság folyamatos képzési igényét, és széles körű tanulási lehetőséget biztosít többek közt a biztonságról, a termékekről, valamint más aktuális témakörökről.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

European Career Development

European Career Development" Programunk belső szemmel (2:29)

Néhányan szó arról, hogy milyen is valójában részt venni ebben a programban.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár