Pályázati folyamatunk

Az Air Products mindent elkövet, hogy a munkatársak, ügyfelek és a közösség olyan vállalatként becsülje, mely munkaerejének sokszínűségéből erőt, lehetőséget és gazdasági fellendülést merít. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Air Products a világ számos országában működik, így az álláslehetőségek, folyamatok és felvételi követelmények az adott ország helyi rendelkezései és gyakorlata függvényében eltérőek lehetnek.

Pályázat beküldése

Karrierközpontunk felkeresésével állást kereshet és állásra jelentkezhet. Miután létrehozott egy profilt a rendszerünkben és feltöltötte az önéletrajzát, bármelyik aktuális állásajánlatunkra jelentkezhet. Egy beosztásra történő sikeres pályázatbeküldést követően megjelenik egy megerősítési oldal.

Pályázat áttekintése

Ha eldől, hogy megfelel egy olyan pozíció követelményeinek, melyre pályázatot adott be, a munkaügyi csoportunk kapcsolatba lép Önnel (megjegyzés: ennek időpontja a pozíció követelményeitől függ), hogy időpontot egyeztessen tapasztalatának, érdeklődésének és a jelenlegi állásajánlatoknak a megbeszélésére. A pályázatok nagy mennyisége miatt csak akkor lépünk Önnel kapcsolatba, ha kiválasztottuk egy telefonos vagy helyszíni interjúra.

Jelentkezők interjúja

Ha kiválasztottuk interjúra, készüljön fel a képzettségének, képességeinek, fejlesztési érdeklődésének, céljainak és a munkával kapcsolatos elvárásainak megbeszélésére. Ismerje meg az Air Products vállalatot az annak webhelyén elérhető anyagok áttekintésével. Ez lehetőséget biztosít arra is, hogy többet tudjon meg rólunk. Szeretjük a kétirányú interjúkat, tehát készüljön fel olyan kérdésekkel, melyeket feltehet nekünk.

Bizonyos helyeken és bizonyos pozíciók esetén előfordulhat, hogy a helyszíni interjú során megkérik egy olyan űrlap aláírására, mely felhatalmazza az Air Products vállalatot a felvétel előtti háttérellenőrzésre, mielőtt felvételi ajánlatot kapna.

Kiválasztási döntés

Ha kiválasztották egy pozícióra, munkavállalói állásajánlatot kap. Az állás és a hely természetétől függően az ajánlatnak feltétele lehet egy eredményes háttérvizsgálat, orvosi vizsgálat vagy egyéb követelmény.

Bizonyos pozíciókhoz további követelményeknek kell megfelelni a munka speciális jellegéből fakadóan. Ezek közé tartozhatnak a foglalkoztatási tanúsítványok, szakmai kinevezések, munkavállalás előtti drogszűrések vagy fizikai képességvizsgálatok. Gondoskodunk arról, hogy ezeket a követelményeket a tudomására hozzuk.

Ne bátortalanítsa el, ha nem lett kiválasztva egy adott pozícióra. Javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza, frissítse a profilját, és az Önt érdeklő pozíciókra adjon be önéletrajzot.

Az Air Products az E-Verify adatbázissal ellenőrzi az Egyesült Államokban felvett személy azonosságát és alkalmazhatósági jogosultságát.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Visit the Career Center

Látogassa meg karrierközpontunkat

Itt kezdje meg az álláskeresést az Air Products vállalatnál.

/