Diákok és friss diplomások

Perspektívát kínáló pozíciók

careers traffic

A friss diplomások számára létrehozott európai program stratégiai befektetést jelent az Air Products számára, mivel a friss diplomásokbál kerülhetnek ki a vállalat lehetséges jövőbeli vezetői.

A programban az első munk naptól fogva érdekes projektekben vehet részt. Mérhető eredményeket várunk el és díjazzuk az új ötleteket, mi pedig biztosítjuk a maximális támogatást és útmutatást a sikeres célok eléréséhez. A célunk az, hogy olyan környezetet biztosítsunk, amely fejleszti a tudást és lehetővé teszi a új tapasztalatok szerzését.

Akár egy jövőbeli vagy egy friss diplomás, az Air Products számos érdekes módon kínal lehetőséget több európai országban.

További információért a Magyarországi gyakornoki pozíciókra, kérjük, forduljon hozzánk.

tell me more (angolul)

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

European Career Development

European Career Development" Programunk belső szemmel (2:29)

Néhányan szó arról, hogy milyen is valójában részt venni ebben a programban.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár