Juttatások és erőforrások

Az Air Products versenyképes fizetést és vonzó juttatásokat kínál, motiválja és megtartja a legjobb tehetséget. Olyan versenyképes díjazási csomagra számíthat, amely elismeri a tapasztalatot, a képesítést és a képességeket, amelyeket a céghez behoz.

A juttatások teljes körét kínáljuk Önnek és családja tagjainak. A juttatások mértéke országonként és beosztásonként más és más, viszont az alábbiak a teljes munkaidejű dolgozókra jellemzőek:

  • Egészségügyi ellátás
  • Fizetett szabadnapok, szabadság
  • Távolmaradások: személyes, családi, katonai, tanulmányi
  • Életbiztosítás
  • Balesetbiztosítás
  • Oktatás, képzés
  • Tanulmányi támogatás
  • Alkalmazotti Elismerés Programok: céges szolgáltatás, biztonság, sokszínűség & hivatkozás, folyamatos fejlődés
  • Alkalmazotti Támogatás Programok
  • Alkalmazotti Irányítási Program

Más juttatások is elérhetőek lehetnek, például nyugdíj-előtakarékossági terv, jármű/utazási támogatás és egyebek.

Rugalmas munkarend

Tudatában vagyunk, hogy mindenkinek vannak munkahelyen kívüli kötelezettségei. Ennek figyelembe vételeként olyan programokat kínálunk, amelyek rugalmas munkarendet tartalmaznak, ezen kötelezettségek intézésének támogatására. Munkakörétől és a helytől függően ezek az opciók vonatkozhatnak: rugalmas munkaidő-beosztásra vagy tömörített munkahétre, csökkentett munkaidőre, ideértve a részmunkaidőt, munkakör-megosztást, vagy távmunkára.

Munka/magánélet erőforrások

Az Egyesült Államokban ingyenes erőforrás és irányítási szolgáltatásunk van, gyakorlati tanácsokkal és iránymutatással a szülői és gyermekgondozási témákban, idősekről való gondoskodásban, pénzügyi és oktatási tervezésben, nyugdíjtervezésben és egyéb dolgokban.

Nemzetközi egészségi kezdeményezések

Cégünknél a nemzetközi egészségi és wellness kezdeményezések gondoskodnak az alkalmazottak és családjuk számára erőforrásokról és eszközökről, az egészségük megőrzésére, fenntartására és jobbítására, az egészséges életvitel fenntartására.

Befektetni a közösségbe

Az Air Products elkötelezetten támogatja a közösségeket szerte a világon, ahol alkalmazottai élnek és dolgoznak. Önkéntes alapú szervezetünk bátorítja az alkalmazottakat idejük és tehetségük, képességeik megosztására. A cégnél különböző szinteken dolgozó alkalmazottak idejükkel és képességeikkel járulnak hozzá az erős, egészséges és stabil közösségek felépítéséhez.  Vállalatunk irányelvei lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy munkaidőben feletteseik engedélyével önkéntes feladatokat is ellássanak.


 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár