Tapasztalatok megosztása

Komolyan vesszük a biztonságot

munkavégzés együtt – Sang LeeSang Lee

Ha jobb szeretne lenni, ne keresgéljen tovább. Csapatunk tagjaként vezető technológiai szakértőktől fog tanulni, akik megosztják velünk sikereik titkát, és keményen dolgoznak, hogy Ön is sikeres legyen.

Sang a világ egyik vezető technológusa az adszorpció-alapú technológia területén. Már régóta az Air Products munkatársa, és legutóbb ő kapta meg a vállalat legmagasabb elismerését: a Chairman’s Award for Excellence (Vezérigazgatói díj a kiválóságért) díjat.

Ő részben kutató, részben mérnök és részben értékesítő. Együtt dolgozott csapatunkkal Ázsiában, hogy kiváló, versenyképesen beárazott szolgáltatást nyújthassunk a régióban. Segítségével megalkottuk a világ legjobb adszorpciós technológiai pozícióit Koreában lévő laboratóriumában – ez a munka megerősítette a vállalat globális pozícióját ezen a szolgáltatási területen. Aktívan részt vesz a munkatársak felvételében, képzésében és fejlesztésében koreai és kínai adszorpciós csapatainknál.

Ő olyasvalaki, aki hisz az embereinkben, a technológiában és az ügyfélközpontú megközelítésben. Önben is hinni fog.


Visszatérés a „Munkavégzés együtt” részhez

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár