Tapasztalatok megosztása

Komolyan vesszük a biztonságot

munkavégzés együtt – Joe QuinnJoe Quinn

Joe azt mondja, hogy már mindent látott és megtapasztalt, ami csak megtörténhet az utakon. Olyan kamionsofőr, aki ipari gázokat szállít az ügyfeleknek Kelet-Penssylvania, Dél-Connecticut, New Jersey, New York City, Long Island és New York területén. Az útvonalával kapcsolatban Joe elmondja, hogy munkájának legnagyobb kihívását a biztonságosan végigvezetett nap jelenti.

Munkahelyének elkötelezettségét a biztonság felé „rendkívülinek” minősíti, de gyorsan hozzáteszi, hogy „ez jó dolog”.

A terminálja mostanában fejezte be a hathónapos „Legyél fitt” elnevezésű versenyt. A program eszközöket és tippeket kínált arra, hogy a résztvevők miként változtathatnak úgy életvitelükön, hogy csökkenjen a vérnyomásuk és a testsúlyuk. Az Air Products legfőbb célja, hogy gondoskodjon arról, hogy sofőrjei mindig biztonságban hazatérhessenek családjukhoz.


Visszatérés a „Munkavégzés együtt” részhez

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár