Fenntarthatóság: tevékenységünk alapköve

Lételemünk, hogy megoldjuk ügyfeleink legkeményebb kihívásait is. A valós igények felmérése érdekében gondosan elemezzük a helyzetet, majd ezt követően a legoptimálisabb gáz- vagy technológiai megoldást alkalmazzuk. Ügyfeleink ezáltal nagyobb termelékenységre és jobb minőségű termékekre tehetnek szert, miközben az energiafogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökken. Egyszóval ajánlataink és szakértelmünk révén tevékenységük fenntarthatóbbá válik.


Rendkívül fontosnak tartjuk környezetünk védelmét. Drasztikus célokat tűzünk ki környezetvédelmi teljesítményünket illetően, és lemérjük az elért haladást, hogy folyamatosan javíthassunk tevékenységünkön.


Büszkék vagyunk rá, hogy világszerte több száz közösségben vagyunk jelen, ahol kapcsolatokat építünk ki, fenntartjuk a fejlődést és hozzájárulunk a közös célok megvalósulásához.


Kollégákként a kihívást jelentő és változást hozó közös munka biztosítja számunkra a sikert. 
 

 

 

Elérhetőségek

  • Contact Information
    Julie O'Brien
    610-481-4364
Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár