Társadalmi felelősség

Az Air Products hosszú távú elkötelezettséget vállalt azért, hogy törődjön a közösségekkel, ahol munkatársaink és szomszédaink élnek és dolgoznak, és ezt mi nagyon komolyan vesszük. Hiszünk munkavállalóink, barátaink és szomszédaink egészséges és stabil közösségében, ezért minden nap azért dolgozunk, hogy segítséget nyújtsunk az innovatív programokon és partnerségeken keresztül.

Világszerte körülbelül 16 000 munkavállalót foglalkoztató globális vállalatként, a társadalom tagjaként felelősséget érzünk azért, hogy másokat szolgáljunk, ezért nagyon fontos számunkra a közösségekben játszott szerepünk, ahol szükség van rá.

Szolgáltatási felelősségünk

Minél erősebb a helyi közösség, annál erősebb és stabilabb az a platform, amely üzleti tevékenységünk alapját képezi. Továbbra is a jó szomszédi viszony határozza meg tevékenységünket; és kinyilvánítjuk elkötelezettségünket azon helyi közösségek egészsége és vitalitása iránt, ahol élünk és dolgozunk. Az üzemvezetés tagjai és más munkatársak rendszeresen kommunikálnak a tevékenységünkben érdekelt személyekkel, és arra biztatják őket, hogy mondják el véleményüket folyamatainkkal, eljárásainkkal, termékeink biztonságos használatával és a közösséget érintő fő kérdésekkel kapcsolatban.

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

CR's 100 Best Corporate Citizens

100 Best Corporate Citizens List for CR Magazine for 2017

Corporate CitizenshipLive United

Live United (0:49)

Air Products employees come together to LIVE UNITED and support the United Way.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár