Air Products minőségpolitika

Az Air Products elkötelezett az ügyfelei igényeinek kielégítése mellett. Termékeink és szolgáltatásaink minőségének biztosítása érdekében üzleti céljainkat és célkitűzéseinket rendszeresen felülvizsgáljuk.

Elkötelezettek vagyunk a követelményeknek megfelelő termékek és szolgáltatások időben történő biztosítása mellett.

Elkötelezett hívei vagyunk az általános minőség folyamatos javításának, valamint támogatjuk az alkalmazottak munkakörének ellátásához szükséges szakértelem fejlődését, amely által közelebb kerülhetünk az ipari vezető szerepet célzó célkitűzésünk eléréséhez.

Az általunk fenntartott kezelési rendszer eleget tesz minden üzleti igényünknek és követelményünknek, emellett a kockázatalapú felülvizsgálatok elvégzésének köszönhetően meghatározza és rangsorba állítja fejlődési lehetőségeinket.

Üzleti céljaink és célkitűzéseink közlése, megértése és megvalósítása az egész vállalatra kiterjedően történik.

PDF letöltése (184 KB)
A helyi nyelvi fordítás kérésre rendelkezésre áll.


ISO 9001 tanúsítványok megtekintése ország szerint

ISO 9001 tanúsítványok megtekintése cég szerint

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár