A fenntarthatóság kezelése

A fenntarthatóságra fordított figyelmünk az alábbiakra összpontosul:    

Felelősségteljes növekedés az ügyfeleink számára előnyös, fenntarthatóság-központú lehetőségek által.

Segítjük ügyfeleinket, hogy a nagyobb termelékenység, a jobb minőségű termékek, valamint a csökkentett energiafogyasztás és károsanyag-kibocsátás által fenntarthatóbb teljesítményre tegyenek szert.  

Az erőforrások megőrzése, illetve az ökológiai lábnyomok csökkentése költséghatékony fejlesztések révén.

Drasztikus célokat tűzünk ki környezetvédelmi teljesítményünket illetően az üvegházhatásért felelős gázok, az energia, a víz, a hulladék, valamint a károsanyag-kibocsátás tekintetében, és lemérjük az elért haladást, hogy folyamatosan javíthassunk tevékenységünkön. 

Gondoskodás alkalmazottainkról, ügyfeleinkről és közösségeinkről – engedélyünk védelme a működés és növekedés érdekében.

A biztonság, az egyszerűség, a gyorsaság és az önbizalom kultúrájának felépítésén dolgozunk. Célunk, hogy a balesetek száma nullára csökkenjen. Elkötelezettek vagyunk munkatársaink fejlődése, közösségeink támogatása, a beszállítók bevonása és integritásunk fenntartásának tekintetében.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Fenntarthatóság kezelése

Üzleti érték, környezetvédelmi felügyelet, irányítás és társadalmi felelősség.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár