Fenntartható ajánlatok

A megoldáshoz tartozó termékek

Kezdve legfőbb tevékenységünktől, amelynek keretében alacsonyabb kéntartalmú, tisztábban égő üzemanyag gyártásának céljából hidrogént biztosítunk az olajfinomítók számára, a szilárd üzemanyagok égetésére, illetve olaj vagy tiszta szén gázosítására szolgáló nagy méretű oxigénrendszereken át egészen a jövőbeni hidrogénalapú gazdaságot támogató szállítórendszerekig, mi továbbra is folytatjuk a kutatás és fejlesztés (R&D) területén tett befektetéseinket olyan termékek és eljárások kifejlesztése érdekében, amelyek hozzájárulnak a tisztább levegőhöz és az üvegházhatásért felelős gázok csökkentéséhez. 2015-ben a teljes R&D költségvetésünk felét olyan termékekre és eljárásokra fordítottuk, amelyek csökkentik az üvegházhatásért felelős gázok mennyiségét, valamint megoldást kínálnak egyéb fenntarthatósági problémákra is. 

 icon-halia A Halia® korszerű oxidációs rendszer eltávolítja az ivóvízben és szennyvízben található nemkívánatos melléktermékeket. Ez az ajánlat a víz újrafelhasználásának és a víztakarékosságnak egy biztonságos és egészséges módját kínálja.

A Halia® szennyvíz-levegőztető rendszerek akár 50%-kal csökkentik a szennyvízben található iszapot, illletve képesek a lakossági és ipari berendezések általános kezelési kapacitásának növelésére is. Ez a rendszer a hagyományos levegőztető rendszerekkel összevetve több mint 90%-kal csökkenti az illékony szerves vegyületek (VOC) kibocsátását.
icon-oxygen enhanced burner Az acél, üveg, cellulóz- és papír, cement és egyéb piacok részére szánt oxigénnel javított égőfej és folyamattervezések vezető beszállítója vagyunk, így ügyfeleink jelentős előnyökre tehetnek szert az energiahatékonyság, az üzemanyag-megtakarítás, valamint az NOx és részecskék és a CO2 kibocsátás jelentős csökkenését illetően is.
icon-co2 Az általunk kifejlesztett technológiák széles választéka lehetővé teszi a CO2 költséghatékony és környezetbarát módon történő megkötését, tisztítását és sűrítését, amelyek a geológiai tárolás számos formájához megfelelőek. Az ezen technológiák segítségével felépülő új üzemek, illetve a már meglévő széntüzelésű felépítmények hatalmas kiépített bázisának modernizálásával jelentősen csökkenhetne a légkörbe kibocsátott CO2 mennyisége.
icon-argon Az argont ügyfeleink energiahatékony, kompakt fénycsövek készítéséhez alkalmazzák. Az energiahatékony, argongázas ablakok lehetővé teszik az energia megtakarítását az épületekben és otthonokban.
icon-liquefied-natural-gas A világ távoli telephelyeken kinyert folyékony földgázkészletének jelentős részét saját fejlesztésű hőcserélőinkkel és technológiánkkal dolgozzák fel, amely tisztább üzemanyagot biztosít a növekvő gazdaságok számára.

A földgáz cseppfolyósítása révén a nem hasznosítható gázok elszállíthatók olyan országokba, ahol tisztább égésű energiaforrást szolgáltatnak.
icon-nitrogen A nitrogént ügyfeleink a kriogenikus aprítási folyamat során alkalmazzák (ez a folyamat a gumihoz vagy műanyaghoz hasonló hőérzékeny anyagok nyersanyag-kinyerés céljából történő felaprítása), amely lehetővé teszi bizonyos anyagok, például a gumiabroncsok újrahasznosítását.
icon-hydrogen A hidrogén segítségével az olajfinomító üzemek tisztább szállítási üzemanyagok előállítására képesek. Az általunk kínált hidrogént a vállalatok üzemanyagaik kéntartalmának redukálásához alkalmazzák, ezzel csökkentve a légkörbe jutó SOx mennyiségét. A hidrogén lehetővé teszi továbbá a katalizátorok hatékonyabb működését, illetve csökkenti az NOx-, a részecske- és a VOC-kibocsátást is.
icon-hydrogen-fueling A hidrogén több szempontból is első osztályú üzemanyag. Üzemanyagcellában alkalmazva semmiféle káros anyagot nem bocsát ki. Nem mérgező, emellett megújuló energiaforrásokból is előállítható.

Hidrogénüzemanyag-töltő állomásaink új kapukat nyitnak meg a gépjárművek, teherautók, furgonok, buszok, robogók és emelővillás targoncák üzemeltetésére szolgáló hidrogénüzemanyag-töltő állomásokkal.
icon-nitrogen A nitrogén kulcsfontosságú szerepet játszik az élelmiszer fagyasztásában és tartósításában. A hagyományos hűtőközegek, például a fluorkarbonok, a szén-dioxid és az ammónia lecserélésével javul az élelmiszer minősége, valamint eltarthatósági ideje is megnő.

Freshline® védőgázas csomagolási (MAP) megoldásaink frissen, fogyasztásra készen őrzik meg a salátához hasonló zöldségeket a családok által kedvelt tasakokban, amelyekből a vacsora pillanatok alatt az asztalra kerülhet.
icon-helium Az általunk kínált héliumot az egészségügyi iparban, a mágneses rezonancia képalkotás és a létfenntartó orvosi gázok területén alkalmazzák.
Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár