Rólunk

Az Air Products az egész világon minden nap pozitív hatással van az ügyfelek életére. Körülbelül 16 000 alkalmazottal és 50 országnál is több helyen működve igyekszünk kiszolgálni az élelmiszer- és üdítőital-ipartól a gyógyászati és energiaiparon át egészen a szállítási iparig a legszélesebb alkalmazási területeken ténykedő ügyfeleket. A légköri gázok és feldolgozott gázok, valamint berendezések és szolgáltatások egyedi kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Az 1940-ben alapított Air Products hírneve az innovatív kultúrájának, működési szakértelmének és a biztonság, valamint a környezetvédelem iránti elkötelezettségének köszönhető. Célunk tartós kapcsolatot ápolni az ügyfelekkel és közösségekkel: megértve igényeiket, becsületes és őszinte üzletmenetet folytatva, illetve folyton a várakozásokon felüli teljesítményt nyújtva.

Air Products a számok tükrében

 
7,5
milliárd dollár értékű forgalom folytatódó tevékenységekből
~16 000
alkalmazott
Több mint 50
ország
~30 milliárd dollár
piaci kapitalizáció
Több mint 7
évtizedes üzleti múlt
Több mint 170 000
ügyfél
1800
mérföld ipari gázvezeték
Több mint 750
gyártási létesítmény
Több mint 30
iparágat szolgálunk ki
 

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Az Air Products mi vagyunk

Az Air Products világszerte hatással van az ügyfelei életére.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár