Rólunk

Az Air Products az egész világon minden nap pozitív hatással van az ügyfelek életére. Több mint 19 000 alkalmazottal és 50 országnál is több helyen működve igyekszünk kiszolgálni az élelmiszer- és üdítőital-ipartól a gyógyászati és energiaiparon át egészen a szállítási iparig a legszélesebb alkalmazási területeken ténykedő ügyfeleket. A légköri gázok és feldolgozott gázok, valamint berendezések és szolgáltatások egyedi kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Az 1940-ben alapított Air Products hírneve az innovatív kultúrájának, működési szakértelmének és a biztonság, valamint a környezetvédelem iránti elkötelezettségének köszönhető. Különféle háttérrel rendelkező lelkes, tehetséges és elkötelezett munkatársainkat az Air Products azon nemes célja motiválja, hogy olyan innovatív megoldásokat biztosítson, amelyek a környezet javát szolgálják, fokozzák a fenntarthatóságot, valamint segítséget nyújtanak az ügyfelek, a közösségek és a világ előtt álló kihívásokkal szemben.

Air Products a számok tükrében

 
8,9
milliárd dollár értékű forgalom folytatódó tevékenységekből
19 000+
alkalmazott
50
ország
~60 milliárd dollár
piaci kapitalizáció
8
évtizedes üzleti múlt
Több mint 170 000
ügyfél
1800
mérföld ipari gázvezeték
Több mint 750
gyártási létesítmény
Több mint 30
iparágat szolgálunk ki
 

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Az Air Products mi vagyunk

Az Air Products világszerte hatással van az ügyfelei életére.