A vállalat története

Az olyan fogalmak, mint a vállalkozói lét, értékesítés, pénzügy, gépészet és technológia, központi szerepet töltenek be az Air Products történetében. Ugyanilyen nagy jelentőséggel bírnak az olyan koncepciók is, mint pl. a hosszú távú kapcsolat létrehozása az ügyfelekkel és közösségeinkkel, amelyek azon alapulnak, hogy megértjük ügyfeleink igényeit, becsületesen tesszük a dolgunkat, és rendszeresen túlteljesítjük az elvárásokat.

Az Air Products történetének korai szakasza fontos szerepet játszott az ipari gázok gyártásának történetében. A későbbi évtizedek során a vállalat a legtöbb sikert a munkatársak tudásának és innovatív szellemiségének köszönhette, valamint annak, hogy hajlandó volt a növekedési lehetőségek megragadására.

 


 

A vállalat története
PDF letöltése (2,6 MB)

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár