Company Overview

Az Air Products (NYSE: APD) egy világvezető, ipari gázokkal foglalkozó vállalat, amely csaknem 80 éve folytatja tevékenységét. A vállalat számtalan iparág, többek között a finomítóipar, a vegyipar, a fémipar, az elektronikai ipar, a feldolgozóipar, valamint az élelmiszer- és üdítőital-ipar számára kínál ipari gázokat és kapcsolódó berendezéseket. Az Air Products emellett a folyékonyföldgáz-feldolgozási technológia és -berendezések vezető beszállítója is. A vállalat fejleszti, méretezi, építi, birtokolja és üzemelteti a világ legnagyobb iparigáz-projektjeit, olyan gázosítási projekteket is beleértve, amelyek fenntartható módon alakítják szintézisgázzá a bőséges természeti erőforrásokat, ezáltal pedig értékes energiát, üzemanyagot és vegyi anyagokat állítanak elő.

A 2018/2019-es pénzügyi évben a vállalat 8,9 milliárd dollár árbevételt ért el a több mint 50 országban folytatott tevékenységeiből, és jelenleg több mint 50 milliárd dollár piaci tőkeértékkel rendelkezik. Több mint 17 000, különféle háttérrel rendelkező lelkes, tehetséges és elkötelezett munkatársunkat az Air Products azon nemes célja motiválja, hogy olyan innovatív megoldásokat biztosítson, amelyek a környezet javát szolgálják, fokozzák a fenntarthatóságot, valamint segítséget nyújtanak az ügyfelek, a közösségek és a világ előtt álló kihívásokkal szemben.  

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár