Vállalati áttekintés

Az Air Products (NYSE: APD) egy világvezető, ipari gázokkal foglalkozó vállalat, amely immár több mint 75 éve folytatja tevékenységét. A vállalat alapvető üzleti tevékenysége az ipari gázok köré épül – légköri és feldolgozott gázokat, illetve kapcsolódó berendezéseket kínál a feldolgozóipari piacok, például a finomítás és petrolkémia, a fém-, az elektronikai-, valamint élelmiszer- és üdítőital-ipar számára. Az Air Products emellett a folyékonyföldgáz-feldolgozási technológia és -berendezések vezető beszállítója is. 

A 2016-os pénzügyi évben a vállalat 7,5 milliárd dollár árbevételt ért el a több mint 50 országban folytatódó tevékenységeiből, és jelenleg hozzávetőlegesen 30 milliárd dollár piaci tőkeértékkel rendelkezik. Körülbelül 16 000 alkalmazott érdeme, hogy az Air Products ma a világ legbiztonságosabb és legjobban teljesítő ipari gázokkal foglalkozó vállalata lehet, amely fenntartható ajánlatokkal és kiemelkedő szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. 

Az Air Products mi vagyunk

Az Air Products világszerte hatással van az ügyfelei életére.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár