Vállalati áttekintés

Az Air Products (NYSE: APD) egy világvezető, ipari gázokkal foglalkozó vállalat, amely immár több mint 75 éve folytatja tevékenységét. A vállalat alapvető üzleti tevékenysége az ipari gázok köré épül – légköri és feldolgozott gázokat, illetve kapcsolódó berendezéseket kínál a feldolgozóipari piacok, például a finomítás és petrolkémia, a fém-, az elektronikai-, valamint élelmiszer- és üdítőital-ipar számára. Az Air Products emellett a folyékonyföldgáz-feldolgozási technológia és -berendezések vezető beszállítója is. 

A 2017-os pénzügyi évben a vállalat 8,2 milliárd dollár árbevételt ért el a több mint 50 országban folytatódó tevékenységeiből, és jelenleg hozzávetőlegesen 35 milliárd dollár piaci tőkeértékkel rendelkezik. Körülbelül 15 000, különféle háttérrel rendelkező lelkes, tehetséges és elkötelezett munkatársunkat az Air Products azon nemes célja motiválja, hogy olyan innovatív megoldásokat biztosítson, amelyek a környezet javát szolgálják, fokozzák a fenntarthatóságot, valamint segítséget nyújtanak az ügyfelek, a közösségek és a világ előtt álló kihívásokkal szemben.

Az Air Products mi vagyunk

Az Air Products világszerte hatással van az ügyfelei életére.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár