Irányítás

Hisszük, hogy az Air Products – vagy bármilyen más vállalat – termékeibe való befektetés bizalom kérdése, a bizalom pedig csak tisztességes működéssel és hitelességgel érdemelhető ki. Minden tevékenységünk alapját ezek az alapvető értékek képezik. Mindig szilárdan hittünk abban, hogy a sikeres vállalattá válás és az ügyfelek, valamint a részvénytulajdonosok számára való értékközvetítés legjobb módja a tisztességes, becsületes és etikus üzleti magatartás és a személyes munkahelyi viselkedés.

Az Air Products sikerének kulcsa az, hogy minőséggel, tisztességgel és jóakarattal vívott ki magának hírnevet. A kihívásoktól függetlenül továbbra is a legmagasabb etikai normák szerint folytatjuk tevékenységünket. A változó üzleti környezettel együtt fejlődve, ugyanazzal – az őszinteség, tisztesség és átláthatóság iránti – állhatatos eltökéltséggel felelünk majd meg a jövő kihívásainak, mint már több mint 70 éve. Azóta ez az egyik legfőbb erősségünk.


Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?