Igazgatótanács

Az Igazgatótanácsot különböző területek vezetőinek csoportja alkotja. Jelenlegi igazgatóink közül sokan rendelkeznek nagyobb – hazai és nemzetközi, az Egyesült Államokban és azon kívül működő vállalatoknál szerzett – vezetői, illetve más vállalatok igazgatótanácsában szerzett tapasztalattal, melynek köszönhetően ismerik a különböző üzleti műveleteket, kihívásokat és stratégiákat. Mások kormányzati kapcsolatokban vagy fontos piaci ágazatokban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, ami meghatározza ügyfélbázisunkat, valamint tükrözi gazdasági és vezetési szakértelmünket. Minden igazgatótanácsi tag olyan egyéni tulajdonságokkal bír, mint amilyen a nyíltság, integritás, elkötelezettség és a kollegialitás, amelyek egy hatékony igazgatótanács esetében létfontosságúak.

 


 

Ebben a részben:

Életrajzok

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár