Elkötelezettség az etikus üzletvitel mellett

A magas szintű szakmai becsület régóta tartó hagyomány az Air Products életében, és egyedi márkaképünk része.

Alapvető dolog a vezetőség kollektív támogatottsága, de létfontosságú az egyéni megfelelőség is. Ezért büszkék is vagyunk arra, hogy a visszajelzések és a felmérések eredményei azt mutatják, hogy a becsületesség mindannyiunk számára egyénileg is fontos dolog. Az Air Products-nak a tisztességes üzleti eszközök melletti elkötelezettsége nemcsak a működési terület törvényeinek betartását, vagy a szabványok és irányvonalak figyelembe vételét jelenti, hanem ez egy ígéret is. Cégünk kiáll a becsületesség mellett. Tevékenységünk és magatartásunk ezt erősíti, és azokat, akik ehhez tartják magukat, megvédjük a megtorlástól és büntetéstől.

Alkalmazotti Etikai kódexünk, valamint a témához kapcsolódó más anyagok és nyilatkozatok segítségével még több információhoz juthat. Oktatási anyagok és olyan elérhetőségek is megtalálhatóak, ahol kérdéseit felteheti, gondjait megoszthatja, illetve ahol az Etikai kódex feltételezett megszegéséről is beszámolhat.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár