Földművelő berendezések

A fémfeldolgozók több mint 50 éve megbíznak az Air Products ipari gázaiban, gázlégköreiben és műszaki támogatásában, melyek segítenek a termékek minőségének fokozásában, az üzemi költségek csökkentésében és a gyártás növelésében. Nagy tisztaságú gázokat, gázkezelő berendezéseket és technológiákat, globális szállítókapacitást, és – ami a legfontosabb – kiemelkedő ipari tapasztalatot és műszaki szaktudást kínálunk ügyfeleinknek, ezzel is hozzájárulva sikereikhez.

Válassza ki a megfelelő alkalmazást alábbi kínálati listánkról, ami elősegíti az Ön működésének javítását. További információkért olvassa el a termékmegoldásainkat tartalmazó prospektust.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Kapcsolódó hivatkozások

Microbulk megoldások®CryoEase

palack®Integra (2,1 MB)

Hegesztőgáz kiválasztása

Folyékony hélium Hőpalack-szállítás

Maxx® gázok

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár