Fémgyártás

Az Air Products az ipari szabványoknak megfelelő nagy teljesítményű gázok teljes választékát kínálja. Ezek többféle méretű palackban, palackkötegben és kriogenikus folyadéktartályban szerezhetők be, hogy megfeleljenek minden hegesztési igénynek. Az egyedi Maxx védőgáz választékunk kialakítása valóságos munkakörülmények közti szigorú teszteléseket követően történt; a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, mellyel az Ön termelékenysége eléri maximumát, csökkenti a selejt mennyiségét, és hozzájárul munkakörnyezetének fejlődéséhez. Védőgázaink standard választéka a vonatkozó országos gázminőségi és keverési pontossági szabványok előírásait túlteljesíti. A választék tartalmazza az összes ipari szabványos hegesztőkeveréket.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Vállalkozásának megismerése

természetesen megy a szakértőinknek

Megértjük vállalkozását

Szakértőink rendelkezésére állnak

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár