Fémfeldolgozás

A világ fémfeldolgozói – köztük a nehézberendezéseket gyártók – több mint 50 éve bíznak az Air Products által gyártott ipari gázokban és gázlégkörökben, valamint az általa nyújtott műszaki támogatásban, amelyek segítségével javítható a termékek minősége, csökkenthetők a működési költségek és növelhető a termelés. Nagy tisztaságú gázokat, gázkezelő berendezéseket és technológiákat, globális szállítókapacitást, és – ami a legfontosabb – páratlan ipari tapasztalatot és műszaki szaktudást kínálunk ügyfeleinknek, ezzel is hozzájárulva sikereikhez.

Az aktuális kínálatunk alábbi listájáról válassza ki az Ön alkalmazását. Vagy olvassa el lehetőségeinkről szóló brosúránkat további információkért.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár