Passzív komponensek

A napjaink elektronikai termékeiben használt passzív komponensek többfajta eljárással készülnek.

Bizonyos kondenzátorok gyártásához használnak: tantált (szilárd és nedves), kerámiát (többrétegű chip és lemez), filmet, energiát, erősáramot, alumíniumot.

Az ellenállás gyártástechnológiája tartalmazhat: vékony réteg, vastag réteg, fémoxid réteg, szénréteg, valamint huzaltekercs.

A hevített passzív komponensek, akár közvetlenül a kerámialapon, vagy chip komponensek magas hőmérsékletű folyamatot alkalmaznak, amely vagy inert vagy reaktív légkört igényel, hogy létrejöhessen a kerámia vagy fém alapanyagok kötése a forma és a funkció kialakulásához. Az Air Products kínálatában szerepelnek ezek a légkörök, amelyeket az Ön által alkalmazott gyártási eljárás igényel.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Javítani szeretne eljárásain?

Nemzetközi csapatunk végre tudja hajtani a telephelyi auditot

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár