Nyomtatott áramköri lap gyártása és tesztelése

A nyomtatott áramköri lapok összeszerelése egy többlépéses folyamat, melynek része a felületszerelési technológia (SMT) és a furatszerelési technológia. A furatszerelési műveletben a komponensek vezetékeit a lapra helyezik, és forrasztásuk hullámforrasztási eljárással történik. Egyes SMT komponenseket a lap alján is el lehet helyezni, és oda lehet forrasztani hullámforrasztással. Az SMT művelet során a forrasztó pasztát a nyomtatott áramköri lap csatlakozási pontjaira helyezik, ezekre ráteszik a komponenseket, majd egy reflow kemencében megolvasztják a forrasztó pasztát, hogy létrejöjjön az elektromos és mechanikus csatlakozás a komponens vezetékei és a nyomtatott áramköri lap között. A teszt során az összeszerelt nyomtatott áramköri lapokat egy keretbe helyezik, amely elektromos áramot ad a lapoknak, hogy működőképessé váljanak. Az aktív lapok ezen csoportját ezután egy környezeti terhelési rendszer (ESS) kamrába helyezik, amely több cikluson keresztül váltogatja a magas és alacsony hőmérsékletet, hogy megvizsgálja, az ilyen terhelés meghibásodást okoz-e az összeszerelt lapokban. Ezeket a hibákat lehet elemezni az okok megtalálásához. Az Air Products szakértelme, technológiái és gázellátási előnyei több hasznot, működési időt, kevesebb hibát és kisebb üzemeltetési költséget eredményeznek a nyomtatott áramköri lap gyártási és tesztelési műveletei során.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Ábra: Tökéletes forrasztásos kötés

Segítünk Önnek a folyamatok javításában (38 KB)

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár