Integrált áramkörök gyártása és tesztelése

A szilícium chip vagy integrált áramkör működőképességéhez össze kell azt kötni azzal a rendszerrel, amelyet az vezérelni és utasítani fog. Az integrált áramkörök gyártásakor alakítják ki az integrált áramkör tápellátását és a rendszer felé történő adatátvitelt biztosító csatlakozásokat. Ezt a chipnek egy tokba vagy közvetlenül a nyomtatott áramkörre történő szerelésével oldják meg. A chip és a tokozás vagy a nyomtatott áramköri lap közötti csatlakozások vezetékes összekötéssel vagy flip-chip gyártással jönnek létre. Az Air Products szakértelméből, technológiáiból és gázszállításából fakadó előnyei fokozott profitot, üzemidőt, hibacsökkenést és az integrált áramköri lapok gyártási, illetve tesztelési folyamatainak összköltségjavulását biztosítják.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Javítsa a flip-chip hatásfokát

Visszaáramoltatás a gázainkkal, keverőpaneleinkkel és eljárástechnológiánkkal

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár