Cellulózalapú bioüzemanyagok

Az Air Products kínálata teljes portfóliójával áll rendelkezésre, amelyek hasznára lehetnek az Ön cellulózalapú bioüzemanyagokkal kapcsolatos tevékenységének. Ide tartoznak: biomassza vagy hulladék nyersanyag nitrogénes inertizálása/fedése, kriogén aprítása, ózonos előkezelése és oxigénnel javított gázosítása vagy elégetése. A megoldások átfogó választékát kínáljuk szennyvízkezelésre innovatív, oxigénalapú technológiákkal. A világ legnagyobb hidrogéntermelőjeként, és a saját fejlesztésű PRISM® hidrogénmembránok értékesítésében nemzetközi szinten vezető szerepet betöltve kellő tapasztalattal rendelkezünk az Ön hidrogénezési és gázkeverékekből való hidrogénleválasztási igényeinek kielégítésére. További információért kattintson az alábbi alkalmazásra.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár