Megújuló dízel

A megújuló dízelüzemanyagok a bioolajok (növényi olajok, állati zsírok, alga-olajok és pirolízis-olajok) alifás szénhidrogénekbe történő hidrogénezésével keletkeznek. A meglévő olajfinomítók össze tudják keverni a megújuló üzemanyagokat a kőolaj-alapú üzemanyagokkal a hidrogénkezelési művelet során, hogy megújuló dízelkeverék keletkezzen. Az önálló üzemek 100% megújuló dízelüzemanyagot tudnak előállítani, amelyet közvetlenül vagy kőolajjal keverve lehet használni, hogy létrejöjjön egy megújuló dízelkeverék. Az Air Products többféle módon biztosíthatja a hidrogénellátást, hogy megfeleljen az Ön mennyiségi és összetételi követelményeinek. Továbbá, speciális membrános technológiánkkal visszanyerhetjük a hidrogént a biofinomító működése során keletkező gáztermékből.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár