Hal/tengeri ételek

A hal és a tengeri ételek egyre népszerűbbek az egészséges és változatos ételeket kedvelők körében. A kihívás az élelmiszer-feldolgozók számára, hogy biztosítsák, hogy ezek a kényes áruk megőrizzék ízüket és minőségüket egészen a fogyasztásuk pillanatáig. Az Air Products Freshline élelmiszeripari minőségű gázok és berendezések segítenek az innovatív fagyasztási és tartósítási rendszerekkel, amelyek révén Ön növelheti termelését és kapacitását, növelheti a hozamot és a minőséget, és mindezt kisebb költséggel teheti meg. Segítségünkkel:

  • Folyamatosan vagy adagokban lehűtheti vagy lefagyaszthatja termékeit
  • Olyan értéknövelt termékeket állíthat elő, mint a panírozott, marinált vagy éppen a főzésre kész ételek
  • Hatékony egyedi gyorsfagyasztásos (IQF) megoldást kínálhat az alak, a szerkezet és az íz megőrzéséhez még a szósszal bevont vagy magas víztartalmú élelmiszereknél is. 

A tengeri ételeket gyártó vállalatok számára ez olyan fagyasztási és hűtési megoldásokat tartalmaz, amelyekkel könnyen elérhető a magas szintű IQF – vagyis lehetővé teszi, hogy minden egyes tengeri étel megőrizze egyedi alakját, szerkezetét és ízét. Ez akkor is elvégezhető, ha az élelmiszer szósszal van bevonva, vagy magas a víztartalma.

Freshline® élelmiszer-feldolgozó technológia halakhoz és tengeri ételekhez
PDF letöltése (340 KB)

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár