Gyümölcsök/zöldségek

Az élelmiszeripari minőségű gázok elterjedten használatosak a zöldség- és gyümölcsfeldolgozó iparban, széles körű felhasználással, akár MAP, hűtéses vagy fagyasztásos alkalmazásoknál. A gyümölcsök és zöldségek a romlás jeleit a többi élelmiszerhez képes nagyon hamar mutatják, ezért első számú jelöltek a védőgázas csomagolásra, mely jelentős mértékben képes megnyújtani a tárolási időt egyes friss termékeknél. Ha fagyaszt vagy fagyasztani tervez gyümölcsöt vagy zöldséget, az Air Products Freshline® kibővített fagyasztási megoldások innovatív és az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást kínálnak – akár IQF vagy nem IQF terméket dolgoz fel, illetve adagolós vagy folyamatos fagyasztót igényel.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Miért nitrogénnel fagyasszunk?

Miért nitrogénnel fagyasszunk? (3:25)

Chris Johnson bemutatja a nitrogén alkalmazásának előnyeit az élelmiszer-feldolgozó alkalmazásoknál.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár