Hús/baromfi

Az Air Products’ Freshline® gázai és berendezései számos fagyasztási, hűtési és csomagolási alkalmazáshoz használhatók. A fogyasztók életstílusa és viselkedésmintái folyamatosan változnak, és ezek a változások fontos utalást jelentenek a hús és baromfi elkészítési módozatára. Megnőtt az igény az előrecsomagolt kényelmi élelmiszerek iránt, a szószban elkészített termékek, főzéshez előkészített félkész termékek és más, magas minőséget képviselő ételek iránt. Az Air Products rugalmas rendszerei segítségével hatásosan és gazdaságosan lehet a hús és baromfi termékeket lefagyasztani, lehűteni és csomagolni, a költségek alacsony szinten tartásával. Kriogén rendszereink használatával javítható a termékminőség – íz, állag, valamint megjelenés – a termék dehidrálásának, a kristályképződésnek és a cseppveszteségnek a minimalizálásával, és a szíjtapadás csökkentésével. A kriogén rendszerek használatával javul a kihozatal, ezáltal a tevékenységének általános jövedelmezősége is jobb lesz. Gázainknak megvan a maguk szerepe az egész folyamatban, „az óltól az asztalig”, ideértve a gázszállítást a baromfi légkörszabályozásos elkábításához (CAS), egészen a húsból vagy baromfiból készült végtermék csomagolásáig. Segítségünkkel:

  • Hűtse vagy fagyassza termékeit folyamatosan vagy adagokban
  • Állítson elő hozzáadott értéket egyedileg gyorsfagyasztott (IQF) termékkel
  • Gyártson vagy körítsen IQF termékeket szósszal
  • Alkalmazza a kéregfagyasztást kiváló minőségű szeletelt termék előállításához
  • Keverje vagy formázza termékét
  • Hosszabbítsa meg terméke tárolási idejét
  • Gázszállítás és szakértelem nyújtása baromfi légkörszabályozásos elkábításához (CAS)

Freshline® MAP vöröshúsokhoz
PDF letöltése (218 KB)

Freshline® élelmiszer-feldolgozó technológiák baromfihoz
PDF letöltése (479 KB)

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár