Félkész ételek

Az Air Products’ Freshline® gázai és berendezései számos fagyasztási, hűtési és csomagolási alkalmazáshoz használhatók. A készételek és más speciális termékek, mint például az étvágygerjesztők nagy növekedési lehetőséggel rendelkeznek, mivel főzéshez előkészített félkész termékek, nemzetiségi ételek, szószos termékek és más, magas minőséget képviselő ételek iránt egyre nő az igény. Az Air Products a flexibilis kriogén rendszerek széles választékát kínálja, előkészített ételeinek alacsony befektetési költséggel történő eredményes és hatékony fagyasztásához, hűtéséhez és csomagolásához, ami biztosítja a termék magas minőségét, az innovatív, magas hozzáadott értékű termékek előállíthatóságát.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Miért nitrogénnel fagyasszunk?

Miért nitrogénnel fagyasszunk? (3:25)

Chris Johnson bemutatja a nitrogén alkalmazásának előnyeit az élelmiszer-feldolgozó alkalmazásoknál.

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár