Szószok/folyékony ételek

Az Air Products Freshline® folyamatos szószhűtője a készételek, nemzeti ételek, szószos termékek és egyéb jó minőségű termékek készítésével kapcsolatban növekvő igények kielégítésére lett tervezve. Ez az egyedi megoldás nagyteljesítményű folyékony nitrogént használ a különféle folyadékok és félfolyadékok gyors, gazdaságos hűtéshez. A szószok, mártások, sodók, pürék és ételkeverékek közvetlenül a forró főzést követően hűthetők, jelentős hőmérséklet-csökkentést biztosítva. A termékből ezen a módon végrehajtott hőelvonás a feldolgozási folyamatok közben kerül végrehajtásra, mielőtt az a következő feldolgozási lépésre (pl. keverés, csomagolás vagy fagyasztás) jutna, amivel jelentősen csökkenthető a ciklusidő.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár