Nemfémes ásványi termékek gyártása

Napjaink globális versenyszellemű körülményei között az ásványi anyag feldolgozásához a legjobb technológiára és egy olyan tapasztalt szállítóra van szüksége, aki képes a technológia biztonságos és hatékony kiépítésére. Az Air Products immár 50 éve kínál ipari gázos innovatív megoldásokat az ásványi anyagok iparágának. Számos alkalmazási területen, pl. az olvasztáshoz és szinterezéshez szükséges égetéstől a csomagolási légkörszabályzáshoz szükséges nitrogénig és hidrogénig, igénybe veheti szakembereink segítségét az oxigén, nitrogén, hidrogén és más ipari és speciális gázok felhasználására és szállítására vonatkozóan. További tudnivalókért válasszon egyet az alábbi alkalmazási területek közül.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár