Primer üveg

Napjaink globális versenyszellemű körülményei között az üvegkemencék legjobb technológiájára és egy olyan tapasztalt szállítóra van szüksége, aki képes a technológia biztonságos és hatékony kiépítésére. Az Air Products 50 éve innovatív megoldásokat kínál a primer üveg gyártóinak. Az iparági szabványt teremtő, eredeti Cleanfire® égőfejeinktől az innovatív Cleanfire® HGM ™ hibrid üvegolvasztónkig továbbra is csúcstechnológiás megoldásokat kínálunk az üvegolvasztási műveletekhez. Az ebbe a szegmensbe tartozó üveggyártók négy kulcsfontosságú további szegmensbe sorolhatók: tartály, úsztatás, szál és speciális. Az Air Products a következő típusú kemencékhez kínál gázokat, technológiát és berendezéseket:

  • Oldalportos regeneráló
  • Végportos regeneráló
  • Hővisszanyerő
  • Egységolvasztók
  • Elektromos olvasztók

Ipari szakembereink segíthetnek a nitrogén, hidrogén, hélium, argon és az olvasztáshoz, finomításhoz, formázáshoz és gyártáshoz szükséges egyéb ipari, illetve speciális gázok szállításában és felhasználásában. További tudnivalókért válasszon egyet az alábbi alkalmazási területek közül.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár