Feldolgozott üvegtermékek

Napjaink globális versenyszellemű körülményei között az üvegkemencék legjobb technológiájára és egy olyan tapasztalt szállítóra van szüksége, aki képes a technológia biztonságos és hatékony kiépítésére. Az Air Products 50 éve innovatív megoldásokat kínál a feldolgozott üveg gyártóinak. Számos alkalmazási területen, pl. az alakítással, összeszereléssel és a feldolgozott üvegből készült termékek újrahasznosításával kapcsolatban igénybe veheti üvegipari szakembereink segítségét a nitrogén, oxigén, hidrogén, hélium, argon és speciális gázok felhasználására és szállítására vonatkozóan. További tudnivalókért válasszon egyet az alábbi alkalmazási területek közül.

 

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár