Fémgyártás

Az Air Products biztosítja a nagy teljesítményű és ipari szabványos gázok teljes kínálatát kiváló minőségű hegesztési és vágási termeléshez, mely jobb eredményt nyújt a fém gyártásakor, az alkalmazás bonyolultsági fokától függetlenül.

Védőgázaink túlteljesítik a gázok minőségére és a keverék pontos összetételére vonatkozó követelményekre és szabványokra vonatkozó előírásokat, és tartalmazzák az ipari szabványnak megfelelő összes hegesztési gázkeveréket.

A Maxx® védőgázokat valódi munkakörülmények mellett történő szigorú vizsgálatok alapján  fejlesztettük ki. A Maxx® gázok a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, ami jobb hegesztési minőséget és gyorsabb hegesztést jelent, ezáltal maximalizálható a termelékenység, csökkenthető a selejtszám, és optimalizálható a munkakörnyezet.

Gázaink többféle méretű palackban, palackkötegben és kriogenikus folyadéktartályban kaphatók. A forradalmian új Integra® palack például beépített szabályozóval rendelkezik, használata egyszerűbb és biztonságosabb, és hosszabb ideig használható fel , mint egy hagyományos palack.

Elérhetőségek

Vállalkozásának megismerése

természetesen megy a szakértőinknek

Ferromaxx® PlusFerromaxx® Plus

Ferromaxx® Plus (3:22)

A legjobb gázunk a robot és kézi hegesztéséhez

Megértjük vállalkozását

Szakértőink rendelkezésére állnak

Gáz választó

Védőgázok

TIG hegesztés

Keresse meg a legmegfelelőbb gázt hegesztéséhez

Az Integra® palack

Maxx® védőgázok (2,1 MB)