Olvassa el ügyfeleink rólunk alkotott véleményét

Az Air Products szakemberei mindig egy lépéssel előrébb járnak, hogy segítsenek hatékonyságunk, valamint termékeink minőségének maximalizálásában. Gázt bárki árulhat – a vállalkozás számára ez akkor válik igazán előnyössé, amikor kombinálódik a csúcstechnológiával, a műszaki tudással és a folyamat szakértelmével. Az Air Products ezt újra és újra megismétli.

– Rudolf Schneider, szinterezési fejlesztésvezető, BT Magnet-Technologie GmbH (BTMT)

 

A teljes [folyamat-] értékelést professzionális módon kezelte az Air Products. Nagyszerű értékeikkel segítettek a folyamatok javításában.

– Jim Eichelberger, vezető projektmenedzser, Hamilton Precision Metals

 

Az [Air Products] folyamatkezelési rendszereinek köszönhetően meg tudtuk határozni, hogy a méret miatti elutasítások 20–30%-a a nem megfelelő hőmérséklet következménye volt.

– Mark Opoku-Adusei, Ph.D., vezető kohász, ASCO Sintering Company

 

Az Air Products segítségével folyamatosan és állandóan megbízható bemutatókat tarthatunk.

– Dave Goves, vezető mérnök, Amada UK

 

Nagyon jó munkakapcsolatunk van az Air Products vállalattal, mind műszaki, mind pedig értékesítési szempontból. Úgy véljük, hogy az ő technológiájuk gyorsabb ciklusidőt eredményez, és ügyfeleink, vállalatunk és környezetünk számára egyaránt előnyös helyzetet teremt.

– Rob Rakovsky, alelnök, Greenway Industries

 

Az Air Products vállalatnak köszönhetően a hőleadó légkörből egy nitrogént, hidrogént és gőzt használó rendszerré alakultunk át. Ezzel megoldódtak konzisztenciát érintő gondjaink, megszabadultunk szén-monoxiddal kapcsolatos problémáinktól, és csökkent a rendszer teljes üzemeltetési költsége.

– Jerry Shrout, üzemvezető, A.O. Smith

Minél többet dolgozunk az Air Products vállalattal, ők annál jobban ösztönöznek minket a további együttműködésre. Tudásukat és problémamegoldó alkalmazásaikat nem lehet felülmúlni.

– Martin B. King, hőkezelő mérnök, Renold Ltd., Egyesült Királyság

 

Mióta lecseréltük a védőgázokat, jelentős javulás tapasztalható a hegesztés minőségében, és az átállási folyamat sokkal gyorsabb.

– Tony Trafford, beszerzési igazgató, Norlec Sheet Metal


 

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár