Olvassa el ügyfeleink rólunk alkotott véleményét

„Az Air Products oxy-fuel rendszere magasabb hőfokon és tisztábban ég, és csökkenti a kibocsátott szennyezőanyagok mennyiségét.”

– Rob Rakovsky, alelnök, Greenway Industries

 

„Szerintünk tudása, tapasztalata és professzionális hozzáállása miatt az Air Products a legjobb az oxigéndúsításos technológiákban. A berendezés telepítésétől a betanításon át az üzem működtetéséig, és a folyamatos támogatás biztosításáig az Air Products felülmúlta minden várakozásunkat, és újabb kellemes meglepetéseket szereznek.”

— John Carlill, vezérigazgató

 

„Az Air Products több tapasztalattal rendelkezik az iparágunkban, mint más beszállítók. Emellett igazán érdekli őket az, amit csinálunk, és igyekeznek a lehető legalaposabban megismerni bennünket.”

— Tim Menke, vállalati folyamatmérnök

 

„Visszatérésünk egyik oka [miután más beszállítókat is kipróbáltunk], hogy az Air Products megbízható beszállító hírében áll, és magas színvonalú műszaki tudást bocsát rendelkezésünkre. A gyors reagálás csak egy dolog, de a megfelelő válaszokat kapjuk a megfelelő szakemberektől.”

— Tony McLaughlin, értékesítési alelnök

 

„Értékesítési csapatuk nem sajnálta az időt, hogy megértsék az igényeinket, és a biztonságot, megbízhatóságot és versenyképességet szem előtt tartva megoldásokat kínáljanak rájuk. Mindent megtettek azért, hogy elnyerjék a bizalmunkat, még mielőtt bármilyen szerződést aláírtuk volna … és az iparágban egyedülállóan magas szintű ügyfélszolgálatot nyújtottak.”

— Charles Molina, elnök

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár