Fémgyártás

Az Air Products nagy teljesítményű és az iparági szabványoknak megfelelő gázok teljes körét kínálja a repülési és űrhajózási iparág számára. Kiváló minőségű hegesztési termékeink jobb eredményeket biztosítanak, segítenek a termelékenység növelésében, a gyártási költségek csökkentésében és a minőség javításában.

Védőgázaink túlteljesítik a gázok minőségére és a keverék pontos összetételére vonatkozó követelmények és szabványok előírásait, és az ipari szabványnak megfelelő összes hegesztési gázkeveréket tartalmazzák.

A Maxx® védőgázok valódi munkakörülmények mellett történő szigorú vizsgálatokat követően kerültek kifejlesztésre. A Maxx® gázok a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják – jobb hegesztési minőséget és gyorsabb hegesztést –, hogy maximális legyen a termelékenység, és javuljon a munkakörnyezet.

Gázaink többféle méretű palackban, palackkötegben és kriogenikus folyadéktartályban kaphatók. A forradalmian új Integra® palack például beépített szabályozóval rendelkezik, használata egyszerűbb és biztonságosabb, és gyakran tovább tart, mint a hagyományos palack.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Az Integra® palack

Maxx® védőgázok (2,1 MB)

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár