Fémfeldolgozás

A fémfeldolgozók a termékek minőségének fokozása, az üzemi költségek csökkentése és a gyártás növelése érdekében több mint 50 éve megbíznak az Air Products ipari gázaiban, gázlégköreiben és műszaki támogatásában. Gázok, gázkezelő berendezések és technológiák, globális szállítókapacitás, és – ami a legfontosabb – páratlan ipari tapasztalat és műszaki szaktudás széles körét kínáljuk ügyfeleinknek, ezzel is hozzájárulva sikereikhez.

Az aktuális kínálatunk alábbi listájáról válassza ki az Ön alkalmazását. Vagy olvassa el lehetőségeinkről szóló brosúránkat további információkért.

Elérhetőségek

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

Oxigénmentes szenítés plazma-aktivált gázzal

Tudjon meg mindent az aktívszenítő rendszer előnyeiről. (1,7 MB)

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár