Szállítás- és készletkezelés

Megrendelés állapota

A termékmegrendelés állapotával kapcsolatos legfrissebb információkért lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálati képviselővel.

Palack állomány

A Palack állomány szolgáltatás tiszta képet ad a jelenleg birtokolt bérelt palackokról (aktuálisan bérelt gázpalackok fajtája, darabszáma….stb.). Megtekintheti az előfizetéses szerződések információit, és az áttekintéshez saját hitelesítésű leltárt készíthet.

Bejelentkezés a palack állományt ellenőrző szolgáltatásba

Készletkezelés – nagy kiszerelésű gázok

A készletkezelés lehetővé teszi a tartályról leolvasható értékek beírását, rendelések feladását, a termékhasználat megtekintését és az Air Products tájékoztatójának megtekintését a termelési ütemtervben bekövetkező módosításokról.

Bejelentkezés a készletkezelési szolgáltatásba

TELALERT® telemetriai rendszerek

A telemetriai figyelő programjainkkal nyomon követhető a gáz felhasználása, és a termék – szükség esetén – automatikusan utántölthető. A termékszállítások ütemezését a fejlett logisztikai központunkban végezzük el, ahol saját fejlesztésű szoftverünkkel és a távoli TELALERT telemetriai rendszereinkkel előrejelezzük a szállításokat. A logisztikai központunk segít a készlet-nyilvántartási és jelentési költségek csökkentésében, és minimalizálja a telephelyén lebonyolított kamionforgalmat.

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

MyAirProducts℠ ügyfélportál

Biztonságos és kényelmes online önkiszolgáló kapunk

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár