Dokumentumok és jelentések

Számlák és szállítójegyek

Könnyen és gyorsan hozzáfér az Ön termékéről készült legutóbbi számláihoz és szállítóleveleihez.

Hozzáférés az Ön legutóbbi számláihoz és szállítójegyeihez

Minőségi tanúsítványok

Fogadhatja, kinyomtathatja és elmentheti kiválasztott vegyi anyagokra és speciális gázokra vonatkozó műbizonylatokat és/vagy megfelelőségi tanúsítványokat . A PDF mellékletet küldünk minden szállítmányhoz, így a szükséges dokumentációt mindig azonos formátumban kapja meg.

A Minőségi tanúsítványhoz kétfajta módon lehet hozzájutni:

1. Iratkozzon fel, és a műbizonylatot automatikusan, e-mailben elküldjük.
és/vagy
2. A műbizonylat online is letölthető.

Nagy kiszerelésű gázt vásárló ügyfeleinket kérjük, hogy a műbizonylat megszerzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati képviselőjükkel.

Ügyfélszolgálati adatlapok

Egyszerű, jól áttekinthető, egyoldalas adatlapokat hoztunk létre, ezek foglalják össze az ügyfeleink számára hozzáférhető alkalmazásokat és eszközöket.

Adatlapok listájának megtekintése

Cylinder Holdings (gázpalack kintlévőségi) jelentés

A Cylinder Holdings szolgáltatás tiszta képet ad a jelenleg birtokolt bérelt palackokról. Megtekintheti az előfizetéses szerződések információit, és az áttekintéshez saját hitelesítésű leltárt készíthet.

Bejelentkezés a Cylinder Holdings szolgáltatásba

Jelentés leszállított mennyiségről

Leszállított mennyiségről szóló jelentés letöltése a nagy kiszerelésű gázokról, palackozott gázokról és vegyi anyagokról.

Leszállított mennyiségről szóló jelentés letöltése

Gázadatok

A Gázadatok című fejezet diagramokat és táblázatokat tartalmaz a kriogén folyadék- és sűrített állapotú gáztermékeink kémiai és fizikai jellemzőiről , valamint itt találhat interaktív átváltási képleteket, illetve egy online eszközt a nitrogén, oxigén vagy argon használatának költségbecslésére.

Ugrás a Gázadatokhoz

ISO tanúsítványok

Az Air Products az ipari gázok, kapcsolódó berendezések és szolgáltatások, valamint egyes vegyi anyagok egyik piacvezető szállítója. A cég nemzetközi szinten működik, és bejegyzett vállalati egységeket működtet az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában.

Stratégiánk lényegi eleme a termékminőség, a szolgáltatás és az ügyfeleknek nyújtott általános értékek fejlesztése. A stratégia megvalósításához az Air Products alkalmazza az ISO 9000 minőség irányítási rendszert és több ISO 9001 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Tanúsítványok megtekintése országonként 

Tanúsítványok megtekintése vállalkozásonként 

Biztonságtechnikai adatlapok (MSDS) könyvtára

Az MSDS könyvtár tartalmazza a termékeink biztonságtechnikai  adatlapjainak összes nyilvánosan elérhető változatát. Amikor Ön egy terméket vásárol tőlünk, postai úton megkapja a biztonságtechnikai adatlapot a cégadatokkal, nyelv megjelölésével, a segélyhívó szám és a szállítási információk megadásával.

Anyagbiztonsági adatlap letöltése

 

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

e-számlázás

Ilyen egyszerű az egész!

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár