e-számlázás

 

Az Air Products új e-számla szolgáltatása e-mail mellékletként (kívánságra digitális aláírással) PDF formátumban elküldi az Ön számladokumentumait, megszüntetve a papírhordozó használatát. Váltson át papíralapú számláról az Air Products e-számlájára, és meglátja, milyen egyszerű dolog a zöld gondolkodás.

Váltson át e-számlára

e-fizetés

Az Air Products e-fizetés szolgáltatása számos fizetési módozatot tesz lehetővé, az Ön földrajzi elhelyezkedésétől függően. Az Egyesült Államokban használhatja az Automated Clearinghouse (ACH) fizetési lehetőséget. Az összes többi országban vegye fel a kapcsolatot a helyi ügyfélszolgálati munkatársunkkal.

 

Hiba történt, kérem javítsa a megjelölt mezőt.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Miben segíthetünk?

  1. Milyen megkeresés?

X

Az oldal sütiket használ, hogy információt tároljon az Ön számítógépén. Egy részük elengedhetetlen az oldal működéséhez, mások abban segítenek, hogy jobban megértsük felhasználóinkat. Az oldal használatával Ön hozzájárul a sütik elhelyezéséhez. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el Jogi Közleményünket

Bezár