Nemzetközi mérnöki és gyártói munka

Nemzetközi mérnöki és gyártási szervezetünk világszerte több mint 3000 munkavállalót foglalkoztat, kulcsfontosságú mérnöki központokkal az Egyesült Államokban, Allentownban; Hershamban, Angliában; Shanghaiban, Kínában; és Puneban, Indiában. Munkatársaink számos technológián dolgoznak a nemzetközi piacokon, a szokásos termékektől, például a membránoktól és a cseppfolyósítóktól kezdve a nagyméretű, összetett légleválasztó üzemekig, a szénhidrogénig és az energiaüzemekig.

Air Products employs engineers with a wide range of experience from entry level trainees and graduates to Chartered Engineers and Fellows.

Ha a biztonságra és a minőségre összpontosít, elkötelezett a személyes fejlődése iránt és szeretne megismerni új és eddig ismeretlen technológiákat, akkor ez a karrierút tökéletes lehet Önnek. A pályakezdő gyakornokoktól és diplomásoktól kezdve az okleveles mérnökökig és munkatársakig széleskörű tapasztalattal rendelkező mérnököket foglalkoztatunk a következő területeken:  

Termék- és projektfejlesztés: Ezek az ügyfélközpontú csapat szorosan együttműködik üzleti partnereinkkel az ügyfeleknek szóló javaslatok meghatározásában és kidolgozásában.

Projekt technikusok: A csapat felelős a projektek tervezésének, szervezésének, ellenőrzésének és végrehajtásának minden lépéséért.

Folyamat technológia: Ez a csoport az Air Products lég- és HyCO-leválasztási technológiáival dolgozik, beleértve a nagy technológiai berendezések, desztillációs oszlopok, hőcserélők, tárolótartályok és gépek részletes folyamattervezését.

Gépészet: A csapat felelős a gépek gépészeti tervezésének, telepítésének, üzembe helyezésének, hibaelhárításának, karbantartásának és optimalizálásának minden lépéséért, beleértve a kompresszorokat, gőzturbinákat, kriogén duzzasztókat/sűrítőket, fúvókat, hajtóműszekrényeket, hűtőtornyokat, uszonyos ventilátorokat és minden típusú szivattyút, beleértve a kriogén szivattyúkat is.

Tervezés: A Tervező csoport biztosítja az üzemtervezés minden lépését, ideértve az építészeti és szerkezettervezési feladatokat, a csővezetékek és az elektrotechnika megtervezését, a műszertervet, az edénytervezést, valamint a gépészeti rendszerek tervezését. Ezenkívül a csapat szakértő segítséget biztosít az építkezés, az üzembe helyezés és a hibaelhárítási feladatok kivitelezése során.

Építés és költségbecslés: A telephelyi és irodai építkezési csoport felelős az építési projekt technikai szerződési, költségvetési, ütemezési és minőségi követelményeknek való megfeleléséért.

Üzembe helyezés: Telephelyi és irodai üzembe helyező csoportunk végzi a beüzemelés. A különböző technológiákban szerzett korábbi tapasztalat előnyt jelentenek ezekre a pozíciókra .

Egyéb karrierút lehetőségek