Jelentkezési folyamat

Jelentkezési folyamat 

Az Air Products arra törekszik, hogy olyan vállalat legyen, amelyet kollégái, ügyfelei és a közösség is elismer, amely erőt, lehetőségeket és gazdasági értéket teremt a munkaerő sokszínűségéből. Esélyegyenlőségi munkáltató vagyunk, aki együttműködő, befogadó és tisztelettudó munkakörnyezet kialakítását támogatja. Olyan befogadó környezetet kiépítésére törekszünk, ahol mindenki boldogulhat fajtól, bőrszíntől, vallástól, származástól, életkortól, állampolgárságtól, nemtől, családi állapottól, gyerekvállalástól, szexuális orientációtól, nemi identitástól és önkifejezéstől, valamint fogyatékosságtól függetlenül. 

Felhívjuk figyelmét, hogy az Air Products a világ számos országában működik és a munkalehetőségek, az eljárások, valamint a foglalkoztatási feltételek a helyi ország jogszabályainak és gyakorlatának megfelelően változnak.

Pályázat benyújtása

Karrierközpontunkban állásokat kereshet és pályázhat pozíciókra. Miután létrehozta profilját és feltöltötte önéletrajzát a rendszerünkbe, jelentkezhet bármelyik jelenlegi nyitott pozícióra. Ha sikeresen pályázik egy pozícióra, megerősítő üzenetet kap. 

Pályázat felülvizsgálata

Ha alkalmasnak találjuk a megpályázott pozíció betöltésére, toborzó csapatunk tagja felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ütemezzenek egy megbeszélési időpontot, ahol az Ön hátteréről, tapasztalatairól, érdeklődési köréről és a pozíció részleteiről lesz szó (megjegyzés: a kapcsolatfelvétel ideje a pozíció követelményeitől függően változik). A nagy mennyiségű állásjelentkezés miatt csak akkor keressük meg Önt, ha telefonos vagy helyszíni interjúra választjuk ki. 

Interjú a jelöltekkel

Ha interjúra választják, kérjük, készüljön fel arra, hogy részletezze készségeit és képességeit, tudását, érdeklődési területeit, fejlődési céljait és munkaköri elvárásait. Ismerje meg az Air Products termékeket az ezen a weboldalon elérhető anyagok áttekintésével. Ez egyben lehetőség arra is, hogy többet tudjon meg rólunk. Szeretjük a kétirányú interjúkat, ezért készüljön néhány kérdéssel, melyeket feltehet nekünk.

Egyes helyszíneken és bizonyos pozíciókban a helyszíni interjú során felkérhetik Önt, hogy írjon alá egy űrlapot, amely felhatalmazza az Air Productsot a munkaviszony előtti háttérellenőrzés lebonyolítására, mely elvégzésére még azelőtt kerülhet sor, hogy az állásajánlatot megtennék. 

Kiválasztási folyamat 

Amennyiben kiválasztják egy pozícióra, állásajánlatot kap. A munka jellegétől és helyszínétől függően a háttérellenőrzés, az orvosi vizsgálat és egyéb követelmények eredményei alapján választhatják ki a pozíció betöltésére. 

Néhány munkakörnek további követelményei vannak a pozíció speciális jellege miatt. Ezek magukban foglalhatják a szakképesítésekre vonatkozó követelményeket, a szakmai címeket, a munkaviszony előtti kábítószer-szűrést vagy a fizikai képességek vizsgálatát. Ezen követelményekről természetesen tájékoztatjuk Önt.

Ha nem választják ki egy pozícióba, kérjük, ne csüggedjen. Javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza profilja naprakészen tartása érdekében és küldje el önéletrajzát az új állásajánlatokra, melyek érdekelhetik Önt.

Az Air Products az Egyesült Államokban ellenőrzi a munkavállalásra felvett személyek személyazonosságát és munkavállalási alkalmasságát az E-Verify adatbázis használatával